x

PARA NA PARU IDE

Sanja Stanković iskeširala za stan 200.000 eura: Bivša zadrugarka otkrila ko joj je dao dio para za luks nekretninu!

Bivša zadrugarka Sanja Stanković kupila je stan na Vračaru, a za njega je iskeširala 200.000 eura.

Kako je istakla, ona je stan jednim dijelom kupila od novca koji je zaradila u rijaliti programu Zadruga, a drugi dio para joj je dala majka Branka.

- Ja sam trenutno jedini stanar u zgradi, radovi još nisu završeni. Lift još nemam, biće tek za dva mjeseca. Bila sam nestrpljiva i morala sam da se što prije uselim, jer nema potrebe da plaćam kiriju kada imam svoj stan. Napravila sam žurku povodom useljenja u svoj prvi stan, nadam se ne i posljednji. Večeras će sa mnom biti moji bliski prijatelji i moja mama planiram da popijemo, pojedemo i uživamo - priča Sanja Stanković koja ističe da se stan nalazi na Vračaru i da je prošla i više nego jeftino s obzirom na aktuelne cijene stanova koje su vrtoglavo skočile:


- Stan je na Lekinom brdu, opština Vračar. Imala sam sreće, ugovor sam potpisala prije nego što su skočile cijene, tako da sam prošla i više nego jeftino. Sada je cijena kvadrata 3.000 eura, a ja sam dosta manje platila. Dosta sam uložila u sam stan, vodila sam računa o svakom detalju, jer ću tu provoditi dosta vremena, pa mi je važno da mogu da se opustim i uživam - rekla je ona.


Sanja kaže da su radovi kasnili sedam mjeseci, imala je poteškoća sa majstorima.

- Radovi su kasnili sedam mjeseci, imala sam puno poteškoća i muka sa radovima. Pukla mi je cijev u stanu, morali smo da saniramo kvar, pošto je plafon sa jedne strane bio skroz mokar. Zatim su mi na Veliki petak ukrali televizor, mnogo toga se lošeg se desilo, ali poslije kiše dođe Sunce.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.