x

potkačila je

Sara o Luninoj trudnoći: Nek je dijete živo i zdravo, vidjećemo ga za 15 godina u rijalitiju!

Rijaliti zvijezda Luna Đogani nedavno je obradovala fanove viješću da ona i njen izabranik Marko Miljković očekuju bebu. Iako su mnoge Lunine rijaliti kolege sretne zbog lijepe vijesti o trudnoći, ima i onih koji su dočekali tu vijest kao izgovor da je potkače.

Među onima koji ne kriju iskrenu reakciju bila je Sara Reljić, sa kojom je Luna bila u Zadruzi 1. Naime, na pitanje da prokomentariše ovu vijest, nekadašnja zadrugarka je poručila:

- Apsolutno nikakvu reakciju nemam na to. Prosto, odavno sam prestala da pratim njena kretanja, ne mogu da kažem njeno postojanje, ali ne pratim je više. Za to ne postoji nikakav razlog, prosto nas dvije nikada nismo bile ništa naročito bliske, niti u zavadi. Ona samo nije moja zona interesovanja trenutno - rekla je Sara.


Reljićeva ipak nije ostala indiferentna kada je odlučila da zapravo prokomentariše Luninu trudnoću, bez okolišanja.

- Neka se ljudi vole. Samo neka je to dijete živo i zdravo i, ono, vidimo ga za nekih 15 godina u rijalitiju - rekla je Sara uz osmijeh i zaključila:

- Pa, svi su bili u rijalitiju. Gagi, Anabela, Luna... Nekako je to prirodan tok da ide i to dijete u rijaliti. Šta sam rekla pogrešno?!

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.