x

Sarajevo dobija najveći i najekskluzivniji Caffe nargila bar: Ovoga petka otvorenje Casablance, cijeli dan besplatna nargila!

U petak, 6. aprila počinje sa radom najekskluzivniji Caffe nargila bar Casablanca na Vilsonovom šetalištu. Isti dan, sve posjetioce očekuje besplatna nargila (u periodu od 08:00 do 20:00 sati). Caffe nargila bar Casablanca se razlikuje po mnogo čemu i predstavlja jedan od najvećih objekata ovoga tipa u regionu, dok čaroban ambijent nikoga neće ostaviti ravnodušnim. 

Caffe Nargila bar Casablanca

Vilsonovo 8.

Caffe nargila bar Casablanca u petak, 6. aprila svečano otvara vrata za sve posjetioce, kada će ih počastiti besplatnom nargilom. 

Ovaj moderno opremljen prostor nudi najbolje okuse i najbolje nargile, a objekat se nalazi na Vilsonovom šetalištu - između Caffea Face i Aquarius Vilsa.

Površina Casablance od čak 520 kvadratnih metara čini ovaj objekat definitivno jednim od najvećih i najopremljenijih objekata ovakvog tipa u regionu.

Neodoljivi ambijent će vas odvesti u svijet čarolije i predivne atmosfere, zaboravljajući na svakodnevni stres i probleme. Ugodan ambijent pruža pravi komfort. Enterijer će definitivno osvojiti srca svih vas, baš kao i najbolje nargile. 

Naime, Caffe nargila bar Casabanca obiluje samo najkvalitetnijim nargilama i najboljim okusima, a kada se najbolje nargile spoje s jedinstvenim ambijentom garantovan je i ugođaj. Stoga već sada nema sumnje kako će novo mjesto u gradu postati izbor velikog broja Sarajlija. Dakle, sutra od 08:00 sati svi ste pozvani.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.