x

poginuo u 24. godini

Sarajevo se oprašta od Amona Rakića: U nedjelju na Stupu zakazan počasni krug reprezentativcu BiH!

Na magistralnom putu M-17 u naselju Osenik kod Hadžića u nedjelju se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo reprezentativac Hokejaške reprezentacije BiH Amon Rakić. Još uvijek su svi u nevjerici zbog ogromnog gubitka mladog života. 

24-godišnji Amon Rakić, hokejaški reprezentativac BiH je bio vedra i nasmijana osoba, discipliniran i uzoran sportista, te veliki prijatelj. Stotine su oproštajnih poruka na društvenih mrežama posvećenih Amonu, a njegovi najbliži su odlučili da organizuju i počasni krug kako bi se na još jedan način zauvijek pozdravili sa njim. 


Sestra stradalog Amona Rakića je putem Instagrama podijelila poziv koji je organizovala njegova "raja" da sve Sarajlije dođu u što većem broju kako bi se oprostili od njega. 

- U nedjelju, 30. aprila, u 18:00 sati na poligonu Stup ćemo se okupiti u što većem broju da napravimo počasni krug za našeg anđela Amona Rakića. Molim vas da se okupimo u što većem broju i da dijelite ovo da svi vide. Živiš u našim srcima sultane moj - stoji u objavi koju je podijelila njegova sestra. 


Inače, dženaza tragično stradalom Amonu će biti održana u srijedu, 26. aprila u 17 sati na mezarju Nišan - Jarčedoli.

Tevhid će se proučiti istog dana u 17 sati u Carevoj džamiji.

Sarajlije se opraštaju od Amona i u vidu transparenata. 

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.