x

Sarajlija upao u kuću Cece Ražnatović! Urlao na policiju: Zašto me hapsite, ovo je moja žena!

Svetlana Ceca Ražnatović doživjela je neprijatnost kada je policija na Kipru uhapsila muškarca koji je provalo u kuću koja je u njenom vlasništvu.

Naime, pjevačici je javljeno da je javnosti nepoznat muškarac upao u njenu kuću na Kipru. Naime, izvijesni O.I. je ušetao kroz dvorište, ušao u vilu i nije namjeravao da izađe. Kada je policija došla ponavljao je da je Ceca njegova žena.


- On je provalio u podrum Cecine kuće i tu je boravio nekoliko dana. Kada su komšije primijetile da se po dvorištu šeta nepoznati čovjek, odmah su pozvali policiju, koja je brzo ragovala. Izvijesni O.I. se opirao policiji koja je došla da ga uhapsi. Kada su ga priveli, on je vikao: "Zašto me hapsite, ovo je moja žena!", aludirajući na Cecu - rekao je izvor.


- Oni koji su imali prilike da se sretnu sa njim kažu da je psihički bolesnik i da je zaljubljen u Cecu i da zato pokušava na sve načine da dođe do nje. Ovo nije prvi put da se ovakva stvar dešava sa istim čovjekom. Prvi put kada je upao na posjed na Kipru bio je uhapšen i deportovan za Srbiju, kao i sada, a po prijavi koja je podnijeta protiv njega, vodi se da boravi u Čukarici, a da je rođen u Sarajevu. Kada je drugi put provalio, uspjeli su da ga izbace, ali se vratio i treći put. Svaki put on viče kako je Ceca njegova žena i kako on živi tu - preneo je izvor. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Blic)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pluralna finansijska usluga * Licni zajam * Profesionalni kredit * Industrijski kredit * Komercijalni kredit * Kredit za pokretanje biznisa * Osobni projektni zajam * Hipotekarni kredit E-pošta: [email protected] Whatsapp: +33 7 56 81 46 01