x

SASVIM IZNENADA: Bh. pjevač stao na ludi kamen!

Bišćanin Amir Smajić koji je slavu stekao tokom muzičkog šoa OBN Supernova Folk Talents kako ekskluziva.ba portal saznaje ovoga petka, 09. avgusta izgovorio je sudbonosno `Da` svojoj dugogodišnjoj djevojci Jasmini. Podsjećanja radi, Amir je 2004. godine kada se plasirao u finale pomenutog muzičkog takmičenja važio za miljenika ženskog dijela publike.

Djevojke su posebno bile opčinjene Amirom, no njegovo srce je prije par godina zarobila izvijesna Jasmina. Par je uvijek imao mirnu i skladnu ljubavnu vezu i prema ranijim saznanjima ekskluziva.ba portala često su odlazili na zajedničke odmore i putovanja.

Drugi dan Bajrama, Amir je konačno odlučio da stane na ludi kamen, no uzimajući u obzir kako je trenutno izoliran od medija i ne možemo njegovo ime tako često vidjeti među novinskim natpisima, ova vijest je poprilična iznenadila ``sedmu silu``, ali i njegove fanove, koji gotovo da nisu bili upućeni u to da se Amir ženi.

Ekskluziva.ba tim supružnicima želi sve najbolje, a vama s obzirom na to kako nismo uspjeli doći do više fotografija sa vjenčanja ostavljamo da pogledate koliko je jaka ljubav ovoga para bila još dok su bili dečko i djevojka.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.