x

SATJERALI MC STOJANA U ĆOŠAK: Jala Brat, Buba Corelli i Coby OBORILI REKORD YouTube-a, milion pregleda za 12 sati!

Najpopularniji bh. reperi Jala Brat i Buba Corelli su bukvalno "zapalili" internet. Jučer su na oduševljenje fanova izbacili novu pjesmu sa Slobodanom Veljkovićem Cobyjem pod nazivom "Ona'e", a već danas imaju razloga za slavlje. Pjesma je ušla u vrh trendinga i sa milion pregleda za 12 sati oborila rekord YouTube-a na Balkanu. 


Pjesmu su pisala sva trojica, dok je za aranžman bio zadužen sam Coby koji je inače vodeći muzički producent nove generacije. Jala i Buba su do sada objavili nekoliko novih pjesama koje imaju višemilionske preglede, a učinili su to uoči turneje "Alfa i Omega" u okviru koje će održati koncerte u Beogradu, Sarajevu i drugim gradovima bivše Jugoslavije, ali i širom Evrope.


Kako je nova pjesma zarazila cijeli Balkan, nema sumnje kako nas očekuje paklena atmosfera na koncertu popularnog dvojca u Beogradu i Skeneriji. Naime, Jala Brat i Buba Corelli će 9. avgusta održati veliki koncert u sarajevskoj Skenderiji, dok već za par dana, 23. juna spremaju mega koncert na beogradskom Tašmajdanu, za koji su karte gotovo rasprodate. 


Ono što je zanimljivo jeste rat Bube Corellija i MC Stojana koji je prije par dana odjeknuo poput bombe. MC Stojan je sa svojom pjesmom 'La Miami' bio u vrhu trendinga sedmicu dana, a uzmemo li u obzir kako su ga Jala Brat i Buba Corelli prestigli samo par sati nakon objavljivanja novog singla, definitivno se može reći kako su odnijeli ubjedljivu pobjedu u ovom okršaju. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.