x

iz beograda za novi sad

Seka Aleksić na nastup došla vozom! (Foto)

Seka Aleksić opet je u centru pažnje na društvenim mrežama, ovaj put zbog toga što se provozala vozom.

Pjevačica je na Tviteru objavila fotografiju na kojoj se vidi kako stoji na peronu, a u opisu je stajalo njeno pitanje "da li u vozu služe piće". U razgovoru za Kurir, Aleksićeva priča zbog čega se odlučila da isproba vožnju Sokolom, brzim vozom koji saobraća na liniji Beograd - Novi Sad.


- Već duže vreme sam želela da se provozam vozom jer nisam imala priliku do sad nikad da se vozim u vozu. Od prijatelja, koji su putovali Sokolom, čula sam da je lepo, prijatno, čisto u udubno. Volim avanture, pa sam odlučila da na nastup u Novi Sad odem upravo tim vozom. Jeste da sam bila ful sređena i u kostimu za nastup, ali nema veze. Putnici su me malo zagledali, neki ignorisali, a bilo je i onih koji su hteli da se slikamo - našalila se ona.


S nama je podelila svoje utiske iz vagona.

- Put je bio sjajan. Za 50 minuta stigli smo od Beograda do Novog Sada. Nismo išli 200 na sat nego 150. Moj utisak je da je vožnja bila brza i bezbedna. Nadam se i volela bih da ponovo putujem istim vozom, ali to će biti sa mojim prijateljima. Možda ćemo se organizovati da svi zajedno odemo na ručak u Novi Sad ili slično, svakako više neću putovati sama - navodi pevačica.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.