x

SEKA ALEKSIĆ PORUKOM O RAZVODU RASTUŽILA JAVNOST: Svaki rastanak je tužan...

Popularna pjevačica Seka Aleksić pored blistave karijere, poznata je i kao neko ko dosta njeguje tradicionalne porodične vrijednosti.

Seki su njen suprug Veljko i sin Jakov najvažniji na svijetu, stavlja ih apsolutno ispred svega, a njen brak važi za jedan od najskladnijih na cijeloj estradi.

Seka često i podijeli i po koji mudar savjet na svom Instagramu, posavjetuje sve one kojima je pomoć potrebna, a najviše pažnje privukao je jedan koji se odnosi na kraj ljubavi.


Seka je podijelila fotku, a na njoj i bolnu poruku za sve one koji se rastaju.


- Ako se već rastajete, gledajte da to bude bez grubih riječi. Svaki rastanak je sam po sebi tužan. Ne mora da bude i ružan. Od vas zavisi - napisala je Seka.


(Alo.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži način da dođe do ljubavnika da kontaktirate Dr.Agbazara na WhatsAppu: { +234 810 410 2662 } ili putem e-maila na: { [email protected] } Ja sam tako sretna barem ja i moj ljubavnik opet se vraćaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazara