x

komšinica za poželjeti

Seka Aleksić priredila djeci iz komšiluka nezaboravne praznike: Paketići i Deda Mraz u domu pjevačice!

Seka Aleksić je organizovala Deda Mraza za djecu iz komšiluka. Pjevačica je pozvala prijatelje svojih sinova u svoj dom, a tamo su ih čekali paketići i Deda Mraz. 

Pjevačica Seka Aleksić je još jednom pokazala veliko srce. Budući da je djeci iz komšiluka pokupovala paketiće i u svojoj vili im upriličila pravu novogodišnju bajku, onda je jasno zašto je komšinica za poželjeti. Folk zvijezda je ovim praznike učinila ljepšim, ne samo za svoje sinove, Jakova i Jovana, već i za cijeli komšiluk. 


U bajkovitom ambijentu svog doma, uz veliku jelku i Deda Mraza uslijedilo je darivanje poklona. Djeca iz komšiluka su imala priliku da budu dio uzbudljive novogodišnje atmosfere, a za svakog od njih je spremila paketić. Svakako, nezaobilazno je bilo fotografisanje sa Deda Mrazom. 


- Izgleda sa smo svi bili dobri ove godine - napisala je pjevačica i svojim gestom oduševila sve pratioce.  "Seka car", "Svaka čast, veliko srce imaš", samo su neki od komentara. Inače, Aleksićeva nerijetko na svom Instagramu objavljuje snimke, gdje se vidi da njeni sinovi uživaju u igri sa ostalom djecom iz komšiluka. Nema sumnje da su Jakov i Jovan već stekli prave drugare. 

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.