x

Seka Aleksić se oglasila povodom slučaja Tanje Savić!

Slučaj Tanje Savić potresao je mnoge, budući da je, nakon višemjesečnih medijskih spekulacija, konačno priznala da je njen suprug odveo djecu u Australiju bez njenog znanja, a sada je cijela situacija dobila dramatičan obrt.

Naime, prema riječima same pjevačice, Dušan joj sada onemogućava čak i da se čuje sa sinovima.

- Moje ljubavi najveće. Sve činim da mi dođete u zagrljaj. Osoba sam koja krajnje osuđuje nepravdu. I svaka načinjena šteta ne može, a da prođe nekažnjeno. Ima već 5 dana kako nisam čula njihov glas! Kada kontaktiram porodicu, svi ignorišu. Gdje će im duša. Ako pokušavam da pozovem ponovo, oni me blokiraju. Nije ni čudo što se Corona dešava ljudi, sve je otišlo u propast. Ja više ne mogu da ćutim. Neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno! - napisala je Tanja u toku današnjeg dana na društvenim mrežama.


Njena priča je toliko dirnula koleginicu Seku Aleksić da je osjetila potrebu da se oglasi na Instagramu, tako što je podijelila objavu Savićeve uz opis:

- Gospodi pomiluj! Šta drugo da kažem... Draga Tanja, ne odustaj! Kakav je to roditelj koji odvede djecu od majke?! Ti si sjajna majka, dobar čovjek i uzor dobrote. Sramno je ono što si doživjela!

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pulsonline

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.