x

NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE

Simonida otkrila nove šokantne detalje: Progovorila o ljetovanju s Branislavom Lečićem i šta se tamo dešavalo!

Spisateljica i novinarka Simonida Milojković šokirala je javnost kada je otkrila da su joj tri poznate pjevačice priznale da su bile sil.vane na početku karijere. Simonida je pozvala sve žrtve s.ksualnog nasilja da prijave s.ksualno nasilje na vrijeme, a potom se osvrnula i na slučaj Štajnfeld-Lečić koji danima potresa Srbiju.

- Ljudi ne bi trebalo da budu u ulozi sudije, a ja nisam ni na Danijelinoj ni na Lečićevoj strani. Mada, njega poznajem, nju ne. Ranije sam često sarađivala sa Lečićem i on je uvijek bio bio dostupan za intervjue. Djeluje kao fin i kulturan čovjek, nikad ne bih pomislila da je u stanju da počini zločin sil.vanja - rekla je Simonida, a potom se sjetila jednog njihovog susreta.


- U vrijeme kada se napad navodno dogodio, prije devet godina, bila sam sa Lečićem na zajedničkom putovanju povodom humanitarne akcije. Lečić je oduvijek bio zgodan, simpatičan, šarmantan, te su mu prilazile mnoge žene, što da se upoznaju, što da mu se otvoreno udvaraju - rekla je Simonida, a potom se osvrnula na to što je prije dva dana šokirala javnost otkrićem da su moćnici iz muzičke industrije sil.vali naše tri poznate pjevačice.


- Ne bih bila čovjek kada bih javno rekla o kojim pjevačicama je riječ. To se dešavalo prije više od 20 godina, na samom početku njihovih karijera. Međutim, kada neko bude žrtva sil.vanja, to mora da se prijavi u roku od 48 sati, uz nalaz ginekologa, kako bi se pokrenuo postupak. Činjenica je da nema nikakvog materijalnog dokaza onda kada se sil.vanje prijavi nakon mnogo godina - kaže Milojkovićeva.

..

.

.0

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.