x

Sin Snežane Đurišić izašao iz zatvora: Marko opljačkao kuću u Jajincima i prijetio majci, sada ponovo na slobodi!

Marko Gvozdenović, sin folk zvijezde Snežane Đurišić, izašao je iz zatvora prošlog petka.

Pjevačicin sin uhapšen je u avgustu zbog sumnje da je opljačkao porodičnu kuću u Jajincima, ali i zbog sumnje da je pretio svojoj majci. Podsjetimo, Snežana je ljetos policiji prijavila da je doživjela nasilje i da je dobila prijeteće SMS poruke od sina. Njemu je tada određen pritvor do 30 dana, a nakon toga sudija je donijela odluku da tri mjeseca mora da provede iza rešetaka.

Prema riječima našeg sagovornika, Marko je odlučio da život promijeni iz korijena i da više ne pravi probleme porodici.


- Shvatio je da je sebi najveći neprijatelj i da je radio stvari zbog kojih se stidi. On je proživio težak period, ali sada je okrenuo novi list. Snežana mu je pružila još jednu šansu i sada su u odličnim odnosima. Marko se po izlasku iz zatvora posvetio djeci i samo želi da radi i da bude sin za primjer. Pjevačica je dala sve od sebe da mu pomogne i nikada nije digla ruke od njega jer je vjerovala da će da se promijeni - završava naš izvor.

Inače, Snežanin nasljednik već je odslužio četiri i po godine zatvora zbog toga što je pijan izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginula njegova tadašnja djevojka. Pošto je izašao iz zatvora, ponovo je skrivio udes, u kom, na sreću, niko nije stradao, ali je pobjegao s mjesta nesreće, pa ga je policija i tada jurila. Takođe, protiv njega je bio pokrenut i krivični postupak zbog nasilja prema supruzi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.