x

Sjajna utakmica u Mejdanu

Sjajni Amel Handžić odveo Centar do pobjede u Mejdanu

U okviru 14.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u futsalu u Mejdanu sjajan susret odigrale su ekipe Salinesa i Centra iz Sarajeva. U jednoj sjajnoj utakmici slavili su gosti iz Sarajeva rezultatom 7:4 (4:2). 

Vrlo brzo poveo je Centar u prvom poluvremenu 2:0. Strijelci za goste iz Sarajeva bili su Amel Handžić i Anel Radmilović.. Na 2:1 u 8. minuti smanjio je domaći klub sjajnim golom Denisa Isanovića. Imao je domaći tim još par prilika za izjednačenje, ali sjajni Handžić svojim drugim golom na ovom susretu povećava na 3:1, da bi nedugo nakon toga postigao i treći gol za 4:1, a do poluvremena Salines smanjuje na 4:2 preko Demirović Adela. Ujedno to je bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku sjajan gol za Salines postiže Vinko Marinović za 4:3, i erupciju oduševljenja mnogobrojne publike u Mejdanu. Međutim, par minuta kasnije ponovo se ukazuje Handžić i postiže četvrti svoj gol na ovom susretu za 5:3. Nisu se predavali domaći futsaleri i preko Hasić Amara smanjuju na 5:4, i nakon toga propuštaju dvije dobre šanse za poravnanje rezultata. Gotovo pred sami kraj susreta sjajni Amel Handžić ponovo se ukazao na terenu i postiže peti gol na ovom susretu za 6:4 u 34. minuti, a pred sami kraj Vladan Lukić stavlja "tačku na i" u ovom susretu i postiže gol za 7:4, što je ujedno bio i konačan rezultat ovog susreta.


(SportSport.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.