x

Skandal: Milica Todorović na svadbi zavela mladoženju!

Pjevačica Milica Todorović napravila je skandal na jednoj svadbi u Beranama kada je zavela mladoženju, što se njegovoj tek vjenčanoj supruzi nimalo nije dopalo, pa je bila i više nego gruba prema pjevačici.

Naime, Milica je bila radno na toj svadbi, međutim, pjevačicino opušteno ponašanje i igranje sa mladoženjom je izazvalo svađu mlade i Todorovićke.

- Milica je bila pravi profesionalac, zaista djevojka ubija kako pjeva. Ali, poslije nekog vremena, ona se malo opustila, pa je počela da igra sa mladoženjom. Vjerovatno u šali i da napravi što bolju zabavu, u jednom trenutku Todorovićka je uzela mladoženju za kravatu i počela da igra oko njega - priča naš izvor i dodaje da je mlada poludjela kada je to vidjela.


- Kada je ugledala tu scenu, mlada je bila na ivici nervnog sloma! Istog trenutka ljutito je odgurnula pjevačicu i muža je namiještala da izgleda pristojno. Todorovićki ništa nije bilo jasno, pa je počela mladi u lice da se smije i tada joj je podrugljivo rekla: "Šta ti je, mlada, neću ti ga ukrasti" - kaže naš izvor i objašnjava kako situacija nimalo nije bila prijatna, posebno što su u jednom trenutku svi gledali kako će mlada reagovati na taj ples.

- Mlada je poludjela i rekla Milici da više ne vuče njenog muža za kravatu, a pjevačica joj se na sav glas smijala i na mikrofon govorila: "Ne boj se, tvoj je" - završava izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.