x

Skandal u emisiji: Eva Ras poručila voditelju da je glup, on joj oštro odgovorio!

Poznata glumica Eva Ras bila je gost u emisiji "Ko vam dade termin". I bez obzira što su svi očekivali da će više negativnih varnica biti između nje i Zorane, ipak su te varnice sijevnule između Škundrića i Eve.  

- Vaša emisija je veoma zabavna i zato volim da je gledam. Čak i to što je Nenad glup, i to je prijatno gledati, rekla je poznata glumica.

Međutim, kako Škundrić nije poznat kao neko ko ne ostaje dužan ako ga bilo ko isprovocira, tako je Eva vrlo brzo dobila odgovor.

- Zapravo sve vrijeme čujem neki eho. Kao da odzvanja nešto. U jednom momentu mi se učinilo čak i da imamo gosta, bio je otresit voditelj.

Eva je pokušala da smiri već napetu atmosferu, pa je rekla da se našalila, ali Škundrić nije popustio, pa joj je uzvratio još gore.

- Ipak moramo nešto iskreno da priznamo. Ako ste vi sa mnom u konkurenciji, nema potrebe da se plašim. Vi bi svakako pobijedili kao najgluplja osoba, a ja ću vam rado uručiti tu nagradu. Sigurno bi bili ponosni, jer neko treba da bude i glup. I to je jedna vrsta priznanja, složićete se, bio je oštar Škundrić.

Eva je samo klimnula glavom i potvrdila sve, a emisija je ipak privedena kraju u jednom opuštenijem raspoloženju. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.