x

SKANDAL U ŽIVOTU ŠABANA ŠAULIĆA: Oglasila se njegova 40 godina mlađa ljubavnica, evo šta poručuje!

Iako tvrdi da nije u vezi sa kraljem folka Šabanom Šaulićem (63), bivša učesnica takmičenja „Zvezde Granda” Ivona Negovanović Cuca (24) javno je prozvala njegovu suprugu Gordanu, tvrdeći da je gladna njegovih para.

- Ta žena spremna je da ga povrijedi bez razloga zato što je gladna. Šabana gledaju svi kroz korist! Sada, kada treba da uživa u životu, ne može, nego i dalje mora da radi, a trebalo je da je već u penziji - rekla je Cuca za magazin „Puls“ u dahu i nastavila:

 

- Svi misle da mrzim Gordanu. Ne mrzim je. Ona ima svoj život, a ja imam svoj. Samo, nije lijepo to što je urgirala da ispadnem iz „Zvezda Granda“.

 

Šaban je saznao da se takmičim tak kada sam izašla na binu. Poznao me je po glasu iza zavjese. Šta sam ja njoj smetala? To što se sa njim družim, viđam i radim nikoga ne ugrožava. Nikada me niko nije uhvatio na djelu, da se držimo za ruke, da se ljubimo. Pa i one slike iz Krčedina ništa ne govore. Tamo sam bila da se ispričamo o svemu što se desilo i od tada se više nismo vidjeli - ispričala je Cuca za nedjeljnik „Puls“.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.