x

potpuno se izgubio

Skandal uživo: Nakon što je zadrugar rekao da je spavao sa Šopićkom, ona uletjela u kuću i javno se obračuna sa njim! (Video)

Ivana Šopić, voditeljka Zadruge ušla je sinoć u "Bijelu kuću" kako bi vodila program i direktno se suočila sa zadrugarom Bojanom Simićem, nakon njegovih tvrdnji da je bio u šemi i intiman sa njom. Naime, Simić je u toku dana u razgovoru sa Aleksandrom Nikolić iznio tvrdnje da je bio intiman sa voditeljkom Ivanom, , kao i da su u "šemi" već dvije godine.


Nakon što je to javno i demantovala, Šopićka je sinoć u ulozi voditeljke ušla u Bijelu kuću kako bi se i javno suočila sa Simićem i njegovim lažima.

- Nisi pričao da smo ti i ja u vezi. Nikada nikome? Da si mi kupio auto golf 7,auto? Stan? - pitala ga je Šopićka, na šta se Simić nadovezao:


- Ne, nisam.

-Da li si tražio nekim prijateljima spolja da te upoznaju sa mnom i pričao o meni? Jel si želio da me upoznaš? Zašto si tražio da me upoznaš?- pitala je Ivana.


- Da, tražio sam. Zato što si odrasla na brdu gore - odgovrio je Simić pomalo izgubljeno.

- To je to, znači ti nisi pričao da si mi kupio auto, platio estetske operacije. Nisi pričao? Aleksandra ajde molim te ustani, reci mi šta ti je rekao. Šta ti je rekao Aleksandra? - pitala je Ivana.


- Rekao mi je da ćemo kada izađemo odavde ići na ručak, i onda mi je prišao i šapnuo i Šopićka - rekla je Aleksandra, kada ju je Ivana prekinula:

- Što Šopićka. Zato što citiram Bokija: "Peglamo se dvije godine, nećemo da ozvaničimo vezu". Šta znači peglamo se dvije godine? - upitala ga je Ivana.

- Nije tako -pravdao se Bojan.


- Rekao je - potvrdila je Aleks.

- Rekao je da ste u vezi dvije godine, da si joj kupio Q7 za rođendan, da niko ne zna da ste u vezi i da će ti biti zahvalan što je ušao - ubacila se Ana.


- Meni su bivši zadrugari rekli da si im to pričao - rekla je Ivana.

- Nisam ni sa kim pričao o tome. Nisam lud, znam da postoje kamere i bubice. Rekao sam da idemo na ručak i rekao sam Ani. Nismo se nikad čuli ti i ja, nemam tvoj broj. Ne znam ni gdje živiš - pravdao se Bojan.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.