x

Skandal: Veljko Ražnatović priveden nakon tuče u Titelu!

Danas je negdje oko 16.20 časova u Titelu, u ulici Laze Kostića, poslije kraće rasprave i svađe, došlo do fizičkog okršaja Veljka Ražnatovića i K. S. (36).

Kako advokat Veljka Ražnatovića navodi, Veljko je htio da zaštiti mir i spokoj porodice.

Svađi, a potom i incidentu, prethodila je rasprava između grupe mladića i Ražnatovića. Naime, četvorica mladića u vidno alkoholisanom stanju došla su ispred kuće Rodića u Titelu. U dvorištu kuće bio je i Veljko Ražnatović, kad su mladići počeli da ga okružuju i da mu dobacuju, a jedan od njih je i počeo da mu se unosi u lice.


Veljko je pokušao da spriječi incident, zamolio je ljude da ne prve probleme jer mu je u kući beba, međutim, poslije toga je došlo do tuče, zbog čega je Ražnatović i otišao u policijsku stanicu.

Poslije incidenta K. S. je prevezen u Klinički centar Vojvodina.


"To je bila grupa ljudi, lokalni momci iz Titela. Došli su ispred porodičnog doma. Oni su galamili, puštali muziku iz auta, bili su u vidno alkoholisanom stanju. Veljko je došao kako bi vidio šta se dešava, što je dosta njih potvrdilo, zamolio ih je ljudski da se pomjere i ne galame. U nekoliko navrata je zamolio da se udalje. Krenuli su na njega, da ga napadaju. "Šta ti nama govoriš šta da radimo ispred tvoje kapije...". On je napadnut ispred svoje kuće. Nije uhapšen Veljko, nije priveden. Otišao je u policijsku stanicu, ne kao osumljičeni već da da izjavu u svojstvu građanina. Htio je da zaštiti mir i spokoj porodice" izjavio je ovim povodom advokat Veljka Ražnatovića, Radomir Munižaba.

.

.

.

.

(Kurir.rs / Srpski Telegraf )

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.