x

nervozna i bijesna

Skandalozni snimak sa svadbe Kaće i Gobelje: Bahata mlada urlala na goste, ružnije nije moglo, a evo šta je razlog! (Video)

Pjevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić vjenčali su se u kripti Hrama Svetog Save, a osim najveće torte viđene na svadbi od 10 spratova, pričaće se i o skandalu koji su imali novinari sa obezbjeđenjem ispred hotela, a sad i o mladinom neprimjernom ponašanju.


Iako bi trebalo da su mladenci opušteni i na taj dan posvećeni samo sebi i svojoj sreći, izgleda da su bili nešto napeti i nervozni. Snimak koji je osvanuo na društvenoj mreži Tik-tok pokazao je pravo lice mlade.


Naime, Grujićeva je ulazila u crkvu, prvo je išla pod ruku sa Markom koji ju je potom predao ocu. U jednom trenutku, neko je u gužvi ili samo šali stao na njenu vjenčanicu i ona je bijesno vrisnula iz sveg glasa: "Aloo"! Svi su ostali šokirani takvom njenom reakcijom.

Podsjetimo, šuška se da je svadba koštala nevjerovatnih 400.000 eura, a da je njen otac za tri vjenčanice koje je pjevačica nosila iskeširao čak 90.000.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.