x

izmislila vlastitu smrt

Slađa Petrušić ipak nije umrla: Na društvenim profilima objavila da je preminula, nekoliko sati kasnije se javila!

Napomena: Ovaj članak je editovan u odnosu na prvobitni. 
Bivša učesnica i voditeljica rijalitija "Parovi" Slađa Petrušić ipak nije preminula, kako smo prethodno objavili. Naime, na njenim društvenim mrežama se pojavila navodna poruka porodice, a po svemu sudeći je to bila ona, gdje se navodi da je Slađa umrla. 

- S tugom javljamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla na neki bolji svijet. Bit će kremirana, a pepeo prosut u šumi, jer šuma je bila njezin život i tako će živjeti vječno.  Molimo novinare da nas ne zovu jer nikada nismo bili dio javnog života, a isto tako bila je to i Slađina želja pa ispoštujmo. Hvala Vam na razumijevanju - objavljeno je na Slađinom Instagram profilu. 

I dok su se jedni opraštali od Petrušićeve, drugi su sumnjali da je sve ovo njena morbidna "igra", što se na kraju i ispostavilo. 


Da počnemo redom i otkrijemo kako je bivša rijaliti učesnica raskrinkana. Naime, Slađa Petrušić je dan prije nego je na svom profilu postavila objavu o navodnoj smrti, objavila fotografije iz bolnice gdje se vidi da laži u bolničkom krevetu, a noga joj je u potpunosti bila zavijena. Prema njenim riječima, stradala je zbog TikTok izazova. 

- Nikad nisam lagala. Otišle su noge i svašta nešto. Inače za ubuduće... pa valjda me toliko poznajete i znate da nikad ne cvilim. To što vam nisam odmah sve rekla, to je jer me doktori svako malo z....... J...m ti Tik Tok izazove - napisala je Slađa.

Međutim, ne lezi vraže. Mediji su ubrzo raskrinkali Slađu i otkrili kako to zapravo nisu njezine fotografije, već da ih je preuzela sa interneta, te da zadobijene povrede sa fotka uopšte nisu njene. To je odmah dodatno produbilo sumnju da je izmislila vlastitu smrt. 

Da je izmislila smrt odmah su posumnjali Milomir Marić, kao i Neven Ciganović. Hrvatski stilista je prema pisanju medija od Slađe odmah dobio "blok" na Instagramu, jer je naveo kako je to njena bolesna igra koja je otišla predaleko i da bi zbog toga mogla krivično odgovarati. 

Nedugo zatim, Petrušićeva se oglasila putem Infomedia.hr i i poručila da je živa. Ona je upravo preko spomenutog portala i ujedno putem svojih društvenih mreža plasirala informaciju da je preminula. Slađa se oglasila audio snimkom i poručila sljedeće: 

- Javljam se s neba, dragi moj narode. S desne strane sjedi Bog i ima poruku za vas. Uozbiljite se, krajnje je vrijeme. Vidite šta nam mediji rade: objavljuju neistinite priče, ne provjeravaju, samo pišu, lupaju kao Maksim po diviziji. Jedino što mi je drago iz cijele ove priče je to što sam, nakon što sam se "preselila" na onaj "bolji svijet", postala voditeljica, spisateljica, bavila sam se politikom, glumica, i svašta nešto... Odjednom su znali za sva moja dobra djela, i da sam borac za pravdu... Dok sam bavila na toj vašoj p..ljivoj Zemlji, u tom vašem svijetu, bila sam niko i ništa, bila sam starletica, jedna obična budaletina, i niko nije znao da sam jako dobar čovjek. Zato, narode, pamet u glavu, ne tražim da mislite kao ja, tražim samo da mislite. Bacaju vam koske, a vi kao pitbulovi kidate, sve kidate oko sebe, tako ste rastrgali mene. Pa sam se povukla jedno vrijeme. Uskrsnula sam, narode, i nadam se da me nećete sada rastrgati, kada vidite šta će mediji objaviti, jer će biti uvrijeđeni nakon ovoga. Još jednom ponavljam, medijska šutnja je prekinuta. Možemo se igrati ponovo, dragi moji mediji. Narode, obratite pažnju na političare, obratite pažnju na medije, na novinare. Ko upravlja medijima i šta nam rade, kako kažu hljeba i igara - rekla je ona.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.