x

Sloba i Anabela postaju prve komšije: Pjevač kupuje penthaus u zgradi Lunine mame!

Uprkos tome što je po završetku prve sezone "Zadruge", kada je i pukla njegova ljubav s Lunom, stavio tačku na svaku komunikaciju s Anabelom sa kojom se, doduše, mjesecima prepucavao putem medija i društvenih mreža, mladi pjevač će joj, po svemu sudeći, uskoro postati prvi komšija!

Naime, kako Pink.rs saznaje, pjevač je bacio oko na nekretninu na Košutnjaku i to baš u zgradi u kojoj stan posjeduje Bukva. Ukoliko zaista bude odriješio kesu i kupio stan, od nesuđene tašte odvajaće ga samo drugi ulaz!

- On već godinama u Beogradu živi kao podstanar, muka mu je više da plaća kiriju, traži stan, seli se iz jednog u drugi dio grada, pa je riješio da se konačno skući, kad je već trenutno u mogućnosti. Sloba mjesecima unazad traži veliki, prostrani stan koji bi zadovoljio sve njegove kriterijume, a sada je takav, izgleda, konačno našao, i to tik do Anabele - počinje priču za Pink.rs dobro obaviješteni izvor blizak Radanoviću i dodaje:


- Iskreno, svima nam je bilo malo čudno što je zapeo da stan kupi baš tu, ali dobro... I on nam je sam rekao da se ne opterećuje što će mu prva komšinica biti Anabela, da ga to ne interesuje, da nema problem s tim, već da mu je važno da stan bude po njegovoj mjeri i da mu cijena odgovara - objašnjava izvor.

Kako saznajemo, stan koji Sloba razmišlja da kupi jeste dupleks s prelijepim pogledom na Košutnjak, prostire se čak na 160 kvadratnih metara, a vrijednost nekretnine procjenjuje se na oko 250.000 eura. Ostaje da vidimo da li će Sloba zaista uskoro odriješiti kesu, ali i kako će Anabela reagovati kada bude saznala ko će joj se doseliti u komšiluk.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.