x

SLUČAJNOST, ILI? Karleušu iskopirala Cecina dvojnica

Aleksandra Prijović na svom drugom niškom koncertu obukla je identičnu odjevnu kombinaciju koju je Jelena Karleuša nosila još u avgustu 2022. godine.


Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Iako Prija u posljednje vrijeme dobija samo pohvale na račun svojih skupocjenih stajlinga na aktuelnoj turneji “Od istoka do zapada”, izgleda da je njenom timu i njoj ponestalo mašte, pa su se inspirisali jednim Karleušinim outfitom, piše Kurir.

Mala od skandala ovu kombinaciju nosila je prošlog ljeta na jednom od svojih nastupa, a u pitanju je set čuvenog francuskog brenda “Yves Saint Laurent” – bodi s rukavicama od čipke, čija je cijena 2.290 eura, i hulahopke od istog materijala od 1.790 eura.


Da bi se bar malo razlikovala od starije kolegice, Prijin tim je pjevačici preko ovog čipkanog seta obukao crni bodi i kožni pojas “Alexander Mcqueen” od 1.690 eura, dok je Jelena bila malo slobodnija, pa je ispod providnog materijala obukla samo crni donji veš, koji je više otkrivao nego pokrivao, a uz to i pojas, koji je istakao njen struk.

Karleušu smo do sada gotovo uvijek mogli da vidimo u izazovnim kombinacijama, dok Prijovićka rijetko nosi ovakve odjevne komade, te je mnoge iznenadilo što se ona odlučila na ovakav korak.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Kurir.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.