x

pogoršalo joj se zdravstveno stanje

Snežana Đurišić u lošem stanju: Pozlilo joj zbog natpisa o sinu, sumnja da joj je sve smjestila koleginica!

Snežani Đurišić se pogoršalo zdravstveno stanje nakon priča o grijesima njenog sina Marka Gvozdenovića, a pjevačica sumnja da je koleginica sabotira da bi joj uništila karijeru!

Od kada se u medijima pojavila navodna informacija da je Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, navodno opljačkao dvojicu privatnika za koje je radio dostavu hranu, pjevačica ne može da dođe sebi! Danima joj srce lupa i ima aritmije jer ne može da vjeruje da se opet obnavljaju priče o Markovim greškama.


– Snežana je baš loše, mnogo se potresla, ali joj ne pada na pamet da se pravda bilo kome i da daje izjave. Samo je rekla da je nevjerovatno da se opet, iznova i iznova, piše o Marku i ponavlja stara priča – objašnjava izvor Scandala i dodaje:


– Čak sumnja da joj sve smješta jedna koleginica koja ima pik na nju jer je uspješna, voljena, dobro izgleda, radi, zarađuje, ima unaprijed zakazane nastupe i to joj prosto bode oči i navodi da sabotira Snežu. A kako Sneža nema nijednu mrlju, ta luzerka se dosjetila da oplete po Marku koji jadan cijeli život ispašta zbog par grešaka iz mladosti koje svima mogu da se dese – zaključio je izvor Scandala.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.