x

Snimala je nagu u stanu: Ana Korać poslije skandaloznih detalja priznala zašto je precrtala Minu!

Ana Korać i Mina Vrbaški nekada su bile najbolje prijateljice, a danas gotovo da ne mogu očima da vide jedna drugu.

Budući da su cimerke u Zadruzi 3, Ana i Mina s vremena na vrijeme ne mogu da se kontrolišu pa među njima dolazi do svađa, tokom kojih isplivavaju određeni detalji iz njihove prošlosti.

Zoricu Marković je sinoć tokom “Igre istine” zanimalo zbog čega su tačno Koraćeva i Vrbaški prekinule prijateljstvo, kada su bile toliko bliske da je Mina čak svojevremeno snimala Anu golišavu, u stanu u kom su zajedno živjele, piše Blic.


– Znamo svi da si sa Minom bila drugarica, sada kao da ne postoji za tebe. Šta je razlog takvom odnosu i šta je mislila ono veče kada je rekla da će progovoriti za snimke, da je čuvala stražu? – upitala je Zorica Anu, aludirajući na Mininu izjavu da je u prvoj sezoni Zadruge čuvala stražu Ani i Janjušu dok su, navodno, imali intimni odnos.

– Mini nikada nisam loše uradila, ona je takva osoba, druži se, pa zabode nož u leđa. Nikada se neće promijeniti. Lagala je i prošle godine, i u prvoj sezoni. Precrtala sam je, ne vidim je. Može da priča šta hoće, mene to ne zanima. Za mene je Mina vazduh – odgovorila je Ana.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.