x

ocrnila ga

Šok objava bivše djevojke Miloša Bikovića: Ponašao se grubo, nisam imala život zbog njega! Vrijednosti o kojima priča, ne poznaje ih!

U maju ove godine kao bomba odjeknula je vijest da glumac Miloš Biković ima novu djevojku, Ruskinju Arinu Vološina.

Glumac do sada nije potvrdio vezu sa ruskom plesačicom, a ona se sada oglasila na Instagramu gdje je navela da je sa Bikovićem bila godinu dana u vezi i otkrila sve detalje njihovog odnosa.

- Oko godinu dana nisam živjela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovjek spomene Boga na svakom koraku). Imala sam posljednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovjek se ponašao veoma grubo - napisala je Arina i nastavila:


- U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim - napisala je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.


- Ipak, kada se sve saznalo, promijenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori. Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ. Ne odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam djevojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja - objasnila je Arina.


- Primati negativne poruke od stranaca, da će me ubiti, da umrem, čitati svakakve uvrede - umorna sam. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice.

- A one vrijednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vrijeme, rad, zdravlje drugih ljudi. Posebno kada je u pitanju blisko okruženje. Osjećaj odgovornosti i osjećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši, u takvim trenucima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja. Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana - zaključila je Vološina na svom Instagram profilu.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.