x

posvetila se bebi

Soraja iskreno o majčinstvu, promijenila život iz korijena: Voljela bih da zauvijek ugasim mreže, sada sam potpuna!

Kontroverzna starleta kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju, Soraja Vučelić, prvi put je progovorila o majčinstvu i sinu Kanu. Naime, starleta ja otkrila da je sada potpuna i da se potpuno posvetila bebi.

- Sad sam potpuna. Upotpunila sam svoju sreću. Ne mogu da se pravim nezadovoljna na koga liči Kan. Možda je već tu i drugo. Dobro sam sakrila da sam bila u drugom stanju. Ustajem na svaka dva sata, sve je podređeno bebi, većinom odem da spavam u 10 kad i on. Budim se da ga nahranim. To su slatke muke. Kan je divno dijete, niti plače, niti je zahtijevan - započela je starleta.


Soraja je otkrila da se trudnoća desila neplanirano i da ne postoji ništa ljepše od bebe.

- Nisam planirala ni ovo. Volim djecu u suštini. Ne postoji ništa ljepše od bebe. Htjela bih da Kan ima brata, mislim da sam više za mušku djecu. Makar još dvojicu, da ih je troje. To je moja želja. Da sam znala da je trudnoća tako laka, ne bih čekala toliko. Za moje dijete ću uraditi sve, olakšaću mu sve. Prije svega želim da mu pružim ljubav, ali potrudiću se da mu ne fali ništa. Uvijek sam govorila da neću biti strog roditelj, ali već sam ljubomorna kad ga neko drži ili hrani. Već imam ime i za Kanovog brata. Imam i žensko ime u planu, ako bude djevojčica - emotivna je Soraja.


Vučelićeva je otkrila i zašto je ugasila društvene mreže.

- Ugasila sam Instagram jer sam željela da uživam u trudnoći i posvetim se samo tome. Voljela bih da zauvijek ugasim te mreže, da se ne eksponiram. I stvarno sam uživala. Ne volim kada čitam o sebi. Jedva čekam da beba poraste da uživam sa njim i idemo svuda - iskrena je ona u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

.

.

..

.

.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.