x

Spriječena tragedija! Kija Kockar dohvatila nož pa krenula ka Slobi! Drama u stanu poslije svađe nastao haos... Na kraju završila u Lazi! Ovo je prava pozadina sukoba!

Kristina Kockar fizički je nasrnula na bivšeg supruga Slobu Radanovića, nakon čega je navodno simulirala pokušaj samoubistva ubodom nožem u stomak!

Incident se odigrao juče oko pet ujutro u Slobinom stanu na Novom Beogradu, u koji su njih dvoje došli poslije promocije knjige zajedničke drugarice. Policiju je pozvao Radanović i oni su brzo došli, uzeli im izjave, pozvali su Hitnu pomoć, koja je Kockarevu odvela u psihijatrijsku ustanovu „Laza Lazarević“ zbog pokušaja samoubistva. Ljekari su ustanovili da Kija nije pacijent za njih i rekli su policajcima da je sprovedu na triježnjenje, jer je bila pijana.


- Kristina je došla u Slobin stan i odmah su počeli da se prepiru. Ona ga je pitala da li je i dalje voli, na šta je on rekao da ne zna, pa je Kija počela da histeriše, da ga grebe, nakon čega je uzela tup nož i počela da se bode po stomaku. Radanović je pozvao policiju i rekao da Kristina prijeti samopovređivanjem. Kada su stigle policija i Hitna pomoć, odmah su je stavili u ambulantna kola, gdje je ona počela da histeriše, pa su ljekari rekli da moraju da je vode u psihijatrijsku ustanovu. Međutim, ona se tamo smirila, tvrdeći da nije imala namjeru da se ubije, već da je samo htjela da ubijedi Slobu da joj se vrati. Doktori su zaključili da nije suicidna - kaže naš izvor i dodaje da su Kristini rekli da mora da potraži stručnu pomoć:


- Ako joj se još jednom ponovi ovakva kriza, ljekari su rekli da prvo pozove dežurnog psihijatra.

Pozvali smo kliniku za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“, a oni su nam rekli da u skladu sa zakonom i zakletvom ne smiju da daju bilo kakve informacije.

Prema riječima našeg drugog izvora bliskog Kiji, ona je nekoliko sati prije incidenta prijetila da će u Slobinom stanu napraviti masakr.

- Oni su veče prije toga bili na nekoj promociji, tu je bio i njihov menadžer Goran Lečić Leka i Katarina Grujić. Tamo su se iskulirali, nisu se javili jedno drugom, a Radanović i Leka su potom otišli u jedan noćni klub. Oko sat poslije ponoći njih dvojica su otišli svojim kućama, a Kija je u pola dva poslala poruku jednom Slobinom prijatelju da dođe u klub, nadajući se da je Radanović s njim. Kad joj je rekao da je kod kuće i da ne može da dođe, Kockareva mu je odgovorila: „Večeras ću ići kod Slobe u stan, vidjeće šta znači pravi masakr, pa neka on bira“. Nije mu palo na pamet da je ozbiljna, mislio je da se šali - kaže izvor.


Sve ovo potvrdio je i sam Sloba u telefonskom razgovoru s novinarima, kada su ga juče ujutru pozvali. Na pitanje da li je tačno da ga je Kija napala, da je prijetila da će se ubiti i da je dolazila policija kod njega u stan, on je rekao:

- Jeste, tačno je, ali ne mogu sad da pričam. Čujemo se poslije.

Isti taj Sloba je, samo sat vremena kasnije, kad su mediji došli kod njega kući, promijenio priču.

- Nije bilo ništa. Došao sam kući i legao da spavam. Ništa se nije desilo. Kristinu sam vidio na promociji knjige. Rekao sam da smo se posvađali preko telefona, preko poruka. Neki mediji su me pitali za nju, ja sam rekao da se ne čujemo, pa smo se oko toga posvađali - rekao je Sloba.


Za razliku od Radanovića, Kija nije mijenjala svoju verziju priče nego se držala toga da incidenta nije bilo.

- Nije tačno, nisam ga tukla. Sreli smo se na promociji knjige, nismo se čak ni javili jedno drugom. Može samo obrnuto, da on mene bije. Nisam ja kao Đoganijevi da se bijem - rekla je Kockareva za Kurir.

Prema informacijama do kojih smo došli, Kristina i Sloba su se dogovorili da demantuju da je bilo sukoba između njih, i to čim se ta vijest pojavila na portalima. Ali Radanović je prije toga već dao izjavu za medije u kojoj je potvrdio da se incident dogodio, što je i zabilježeno tonskim zapisom.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.