x

Sram vas bilo! Majka ubice vrijeđala oca ubijenog mladića: Neviđeni skandal na suđenju ubici s Fejsbuka!

Neđeljko Đurović (30), optužen da je u januaru 2019. u ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu ubio studenta iz Čačka Miloša Mileusnića, na početku suđenja rekao je da nije kriv i izjavio saučešće ocu nesretnog mladića, koji je sjedio u publici.

- Saučešće porodici - rekao je optuženi, na šta je otac žrtve tiho prokomentarisao: „Kako ga nije sramota!“ Na ove riječi ožalošćenog oca reagovala je majka optuženog. - Sram vas bilo! - dobacila je ona ocu pokojnog, koji je sjedio iza nje.

Pošto se atmosfera u sudnici smirila, Đurović je počeo sa iznošenjem odbrane. Prilično konfuzno je negirao navode optužnice, koja ga tereti da je 27. januara 2019, rano ujutru, ispred zgrade ubio studenta. On je kratko rekao da „dečka nikada nije u životu vidio“.


Podsjetimo, istragom je utvrđeno da je Đurović kobnu noć proveo na društvenim mrežama i, nezadovoljan svojim životom i besmislom, uzeo kuhinjski nož od 30 centimetara i izašao iz svog stana. Kada je naletio na Mileusnića, kog nije poznavao, navodno ga je izbo nasmrt.

- Tog jutra jesam počinio krivično djelo, ali drugo - nasilničko ponašanje prema radniku Poštanske štedionice, u koju sam probao da uđem da bih išao u toalet, jer sam se posjekao na ključeve i ruka mi je bila krvava. Sam sam sebe zapetljao u ovo kada me je policija zbog incidenta u pošti uhapsila - rekao je juče Đurović. On je ispričao da kobne noći nije mogao da spava, a da je napolju bilo lijepo jer je napadao snijeg i da je riješio da prošeta. Međutim, tvrdio je da u ulicu u kojoj se zločin dogodio nije odlazio tog jutra.


- Došao sam tog vikenda, kao i svakog prije toga, u Beograd iz Požarevca. Ovdje dođem da odmorim glavu, prošetam. To veče sam sjedio do četiri-pet ujutru i vidio sam da neću da zaspim, pa sam izašao da prošetam. Krenuo sam normalno, ali su bili veliki nanosi snijega, a imao sam plitke patike, pa mi je snijeg upadao, i to me je nerviralo - pričao je Đurović, dok mu je majka iz publike slala poljupce i klimala glavom.

Na pitanje tužioca kako objašnjava to da su ga kamere snimile u ulici Dimitrija Tucovića, i to u jakni koju je sam opisao, on je rekao da je to neka greška i „da to nije on“.


Majka optuženog gestikulirajući je pružala podršku sinu iz publike. Međutim, poslije svjedočenja dvoje očevidaca, brata i sestre, Alekse i Jelisavete Obradović, koji su s prozora svoje zgrade gledali zločin, Neđeljko se okrenuo ka Obradoviću i tiho mu nešto rekao, a onda je i Obradović nešto prokomentarisao. Na to je burno reagovala Neđeljkova majka.

- Sudija, ovaj dečko prijeti da će sve da nas satre! Možete li da reagujete? - obratila se ona sudu, a po izlasku iz sudnice prokomentarisala je: - Ja i dalje vjerujem da moj sin to nije uradio!

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.