x

Šta bi rekla da ti Lena saopšti da je zaljubljena u Lanu? Goca Tržan podržala gejeve, forumaši je nazvali nakazom!

U Beogradu je proteklog vikenda održana peta po redu Parada ponosa pod sloganom. Povorci boraca za LGBT prava pridružila se i istaknuta estradna umjetnica Goca Tržan, koja ranije nije učestvovala u sličnim skupovima, ali je ove godine riješila da ponosno podrži ovu manjinu.

Njen potez se nije dopao većinskom dijelu Srbije koja ne podržava LGBT prava, te se nisu ustručavali da pjevačicu zbog toga vrijeđaju na društvenim mrežama.

"Šta bi rekla Leni da ti, ne daj Bože, saopšti da je zaljubljena u Lanu", "Goco, brate, šta uradi? Zar ti ovo da podržavaš?! Ovo ti baš nije trebalo! Užas", "Jel to znači da i pedofiliju podržavate", "Promiskuitetni, bolesni, liječe se o trošku zdravstvenog osiguranja od bolesti izazvanih razvratnim životom", samo su od nekih komentara koji su se našli ispod fotografije s Parade ponosa koju je pjevačica objavila na svom Instagram nalogu.


Ona se ovim povodom oglasila i na svom Tviter nalogu, gdje je napisala:

"Okačila na Instagramu sliku sa #pride i nisam zabranila komentare! Znači od "bolesnici" do "nakaze"! Šta je bre s ljudima? Jesmo li zaista toliko primitivni?"

Očekivano, ispod ovog pjevačicinog statusa nadovezala nekolicina korisnika ove društvene mreže, a s nekima je i ušla u otvorenu polemiku.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.