x

osuđen na 40 godina

ŠTA JE SADA SA KĆERKOM ZORANA MARJANOVIĆA? Imala 6 godina kada se desio zločin: Saslušana kao svjedok, ovako je govorila

Kćerka Zorana Marjanovića, koja je imala četiri godine kada se dogodilo ubistvo pjevačice Granda Jelene Marjanović, sada ima 13 godina i redovno posjećuje oca u zatvoru. Ona je ostala uz oca i jedva čeka svaku novu posjetu i telefonski poziv.

"Sud je djetetu omogućio da oca obilazi u pritvoru, dok je Marjanoviću odobreno da je poziva telefonom. Redovno održavaju kontakte i susreti između njih dvoje veoma su emotivni. Djetetu nedostaje otac i često ponavlja da jedva čeka da se vrati kući", kaže izvor Kurira.

Kćerka mu tokom posjete najčešće priča o školi, ocjenama, vremenu koje provodi sa ukućanima i drugarima.


"U prvih nekoliko mjeseci, poslije njegovog pritvaranja, posjete kćerke ocu nisu bile dozvoljene. Naime, čekao se da i Centar za socijalni rad da "zeleno svjetlo". U tom periodu, slali su pisma jedno drugom. Prvi susret bio je izuzetno emotivan, a ništa manje dirljivi nisu ni svi ostali, koji su postali redovni od kako je sud dozvolio da djevojčica dolazi kod oca", dodaje sagovornik.

Da djevojčica redovno obilazi oca u pritvoru Centralnog zatvora, za Kurir su potvrdili i Marjanovićevi branioci, advokati Veljko Delibašić i Nikola Dumnić.


"Kćerka je tokom sudskog postupka saslušana kao svjedok. Ona je tada posvjedočila da je sa ocem bila na nasipu i da se on kobnog dana ni na trenutak nije odvojio od nje. Ostala je uz oca za sve ove godine, dolazi mu u posjete i redovno se čuju telefonom. Sudeći prema tome, ali i izjavi koju je dala, nemam dilemu da Zoran Marjanović nije ubio Jelenu. Ostaje misterija ko je ubio Jelenu", kaže Dumnić za Kurir.


Novo suđenje ili potvrda presude?

U prvostepenoj presudi, na koju je odbrana podnijela žalbe, sudija Jelena Škulić navela je da je odluku da je Zoran Marjanović kriv veće Višeg suda u Beogradu donijelo jednoglasno. Tokom javne sjednice u Apelacionom sudu, odbrana je osporavala dokaze na koje se presuda kojom je osuđen na 40 godina poziva.

"Apelacioni sud u nejavnom dijelu sjednice treba da donese odluku. Ovaj sud ima mogućnost da presudu preinači u pogledu visine kazne, da je ukine i vrati postupak na novo suđenje ili da je potvrdi", objašnjava sagovornik Kurira.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.