x

NIJE SVE UVIJEK BAJNO

ŠTA SE TO DEŠAVA U KUĆI GOCE TRŽAN? Velika svađa i sukobi, komšije su odmah reagovale, iz dvorišta se čula galama i dreka!

Pjevačica Goca Tržan godinama je u skladnom braku sa 14 godina mlađim suprugom Radomirom Rašom Novakovićem.

Goca je bubnjaru rekla sudbonosno "da" 2015. godine, a prije nekoliko godina uspjeli su da naprave svoj porodični raj u beogradskom naselju Miljaković, gdje žive sa njenom kćerkom iz prethodnog braka.

Komšije uglavnom imaju samo riječi hvale. Ipak, kako Goca važi za nekog ko nema dlake na jeziku, bliska komšinica ispričala je da se pjevačica neretko raspravlja oko sitnica sa mužem.


- Često ih viđamo, uvijek negdje žure, ali se uvijek oboje lijepo jave. Raša je, čini se, više kod kuće. Uglavnom zajedno obavljaju svakodnevne obaveze, idu na treninge bar tri, četiri puta nedjeljno. Isto, svi ovdje u komšiluku znamo da idu i na seanse kod psihoterapeuta, o čemu oni i javno pričaju. Vjerovatno im to pomaže dosta u braku, ne znamo šta je iza njihova četiri zida - kaže ona.


- Uf, nije baš lako Raši sa Gocom. Ona umije i da mu podvikne, par puta iz njihovog dvorišta čula se galama i dreka, kao što se svuda ponekad dešava. Kako se čini, svađaju se oko vožnje najviše, kad god negdje treba da krenu. Vidjela sam jednom Gocu da otvara mužu kapiju, pa smo se našalili da je ipak on glavni u njihovoj kući - priča nasmijana gospođa.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.