x

Stalo mu do novca i rijalitija više nego do nerođenog djeteta: Zola laže i maže zbog Miljanine kiretaže!

U igri istine u rijalitiju "Zadruga" Lepi Mića uputio je pitanje Lazaru Čoliću Zoli da li je ikada pomislio da je Miljana Kulić otišla na kiretažu jer dijete nije njegovo, već Bojana Tomovića.

Zadrugari su napali Zolu, jer je dozvolio Miljani Kulić da abortira njihovo dijete. Kako je do skoro Lazar bio spreman da da sve samo da se dijete rodi, ukućanima je postalo sumnjivo kako je odjednom promijenio ploču i riješio da sudbinu nerođenog deteta ostavi u rukama Miljane i Marije Kulić, i to sve nakon što mu je Marija ponudila 50.000 eura samo da pristane na to.

Na Mićino pitanje da li je istina da dijete nije njegovo, već Bojana Tomovića, Čolić je bio jasan:


- Nema nikakve sumnje da je dijete moje! Bojan Tomović nema ništa sa tim. Miljanina kiretaža jedino ima veze sa opasnim lijekovima koje je ona pila i njenim psihičkim zdravljem. Ona je jako loše i pitanje je kako bi uspjela ovde da izgura sve to ponovo.

Na ove njegove konstatacije zadrugari su ih, u nevjerici, optužili da im je više stalo do novca i rijalitija, nego do nerođenog djeteta. Također, Zoli su poručili kako je promijenio ploču nakon ponuđenih 50.000 eura od strane Marije. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.