x

pale čestitke

Stanivuković je ispalio na Kopu: A evo kakav je šok Tanja doživjela kad je stigla u rodno Smederevo i vidjela bilbord! (Foto)

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković boravio je na Kopaoniku gdje je održao predavanje studentima Ekonomskog fakulteta u jednom hotelu, a u istom danu na planinu je stigla i pjevačica Tanja Savić sa kojom, mjesecima unazad, povezuju političara.

Savićeva je u subotu imala nastup na Kopaoniku u jednoj diskoteci i ujedno i proslavila rođendan, kojem Draško Stanivuković nije prisustvovao, iako je poznato da obožava njene pjesme i rado je viđen gost na njenim koncertima. Pjevačica je zbog ovoga, kako tvrde izvoru, bila izuzetno tužna i neraspoložena, te ju je sestra sve vrijeme tješila.


Ipak, nakon navodnog razočaranja, Tanju je dočekalo iznenađenje u rodnom Smederevu.

Naime, njen fan Nikola uspio je da je obraduje, tako što je u gradu postavio njen bilbord, na kom je pisala čestitka za rođendan.


- Samo budi nasmijana, ja te baš takvu pamtim. Srećan rođendan, Tanja - pisalo je na bilbordu, a pjevačica se na Instagramu zahvalila fanu.

Ipak, tu iznenađenjima nije bio kraj, pa je tako pjevačica dobila i specijalnu tortu, a kao dekoracija su stajale figurice nje sa sinovima.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.