x

Stigao novi tizer za BMW R 1300 GS

Kako se 28. septembar približava, povećava se uzbuđenje u vezi predstojećeg R 1300 GS Adventure motocikla kompanije BMW Motorrad.

Za razliku od nekih proizvođača, koji svoje nove modele drže u tajnosti do posljednjeg trenutka, BMW Motorrad je zauzeo drugačiji pristup, unaprijed otkrivši ime ovog dugo očekivanog motocikla.

Kako bi najavio dolazak novog BMW R 1300 GS Adventure, Motorrad tim se odlučio za jedinstvenu strategiju za tizer. Umjesto zagonetnih silueta ili ekstremnih krupnih planova, odlučili su da prikažu jedan akcioni snimak motocikla usred vožnje, što je privuklo dosta pažnje.

"Postavite tempo sa potpuno novim BMV-om #R1300GS?" stoji u opisu na Fejsbuku, praćenom radoznalim emotikonima. BMW otorrad obećava još ažuriranja o otkrivanju, podsjećajući sve da se spreme za veliko otkriće 28. septembra u 17.00 po srednjeevropskom vremenu, koristeći hešteg #ThePacesetter.

Tizer slika, dok je obavijena pljuskom vode, pruža suptilan uvid u ono što dolazi. Entuzijasti sa oštrim okom mogli bi uočiti prepoznatljive felne sa žičanim kracima i duple kočione diskove koji su zaštitni znak GS motocikala. Neki pažljivi komentatori na društvenim mrežama čak su sugerisali da prednji kraj izgleda malo tanji u poređenju sa prethodnim R 1250 GS, iako je teško precizno odmjeriti proporcije zbog okolne vode na fotografiji.

Moto zajednica željno iščekuje zvanični debi novog Bavarca i raduje se avanturama koje će donijeti, prenosi "AutoBlog".



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.