x

Stvarajte, učite i opustite se uz Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Novi tablet dolazi sa redizajniranom S Pen olovkom i vrhunskim ekranom za još više zabave.

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. predstavila je novi Galaxy Tab S6 Lite, pristupačni tablet istančanog stila dizajniran za posao i zabavu. Sa velikim ekranom, tankim i kompaktnim kućištem, uz redizajniranu S Pen olovku, Galaxy Tab S6 Lite je idealan za hvatanje bilješki i uživanje u omiljenom sadržaju. 

„Posao postaje sve fleksibilniji i seli se u naše domove, stapajući se sa našim ličnim vremenom. Dodatno, savremeni život nameće sve brži tempo, pa je korisnicima potreban prilagodljiv uređaj, koji može neprimjetno da se uklopi u njihov svakodnevni životni stil“, rekao je Woncheol Chai, viši potpredsjednik i direktor tima za planiranje proizvoda u odjeljenju za mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics. „Galaxy Tab S6 Lite i nova S Pen olovka dolaze sa najnovijom tehnologijom koja pomaže korisnicima da se što bolje organizuju, multitaskuju i bilježe svoje ideje, omogućavajući im da više vremena provode radeći ono što im je zaista bitno.“ 

Pomoću redizajnirane S Pen olovke, stvarajte više, uz manje stresa

Bilo da koriste tablet za posao, učenje ili tokom slobodnog vremena, unaprijeđena S Pen olovka će korisnicima biti idealna za hvatanje bilješki i multitasking. Dolazi sa novim dizajnom koji je čini praktičnom i lakom za korištenje, poput obične olovke. Teška je samo 7.03g, dok je njen vrh velik svega 0.7mm, što je čini laganom i istovremeno vrhunski preciznom za hvatanje bilješki i crtanje. Olovka se uz pomoć magneta može odložiti sa desne strane tableta ili u zaštitnu futrolu, tako da korisnik može biti siguran da je neće izgubiti. S obzirom na to da S Pen olovka modela Tab S6 Lite nema bateriju, ne postoji briga od prestanka rada prilikom njenog korištenja. 

Koristeći ovu olovku i aplikaciju Samsung Notes, korisnici mogu da transformišu rukom pisane bilješke u tekstualni fajl 1 . Uz pomoć taga, korisnici mogu pretraživati i kategorisati svoje bilješke na jednostavan način, obilježavajući važne pasuse. Dodatno, sadržaj koji ih zanima mogu uveličati uz zoom od 300 posto. Sve bilješke sa lakoćom mogu da se eksportuju u PDF, JPEG, text ili Microsoft Word format. 

Praktičan i lagan

Sa ekranom od 10.4 inča i tankim okvirom, Galaxy Tab S6 Lite ima širok displej koji će privlačiti pažnju korisnika. Mala težina i kompaktan dizajn čine ovaj uređaj idealnim tabletom za multitasking, hvatanje bilješki, gledanje filmova i video snimaka. Opremljen najnovijom verzijom One UI, posebno dizajniranog Samsung korisničkog interfejsa, optimizovanog za veće tablet ekrane, Galaxy Tab S6 Lite donosi intuitivno korisničko iskustvo sa pojednostavljenim alatkama za upravljanje, što olakšava prelaz iz aplikacije u aplikaciju. 

Tablet je dostupan u dvije boje , sivoj i plavoj, uz odgovarajuću S Pen olovku i opcionu zaštitnu futrolu. 

Unaprijeđene mogućnosti za zabavu

Novi Galaxy Tab S6 Lite donosi pametne, korisne i zabavne opcije koje čine slušanje muzike, gledanje video sadržaja, online kupovinu ili povezivanje sa prijateljima još lakšim i zabavnijim. Za odličan, sveobuhvatan zvuk na Galaxy Tab S6 Lite zaduženi su AKG i Dolby Atmos 3D zvučnici, tako da bilo da korisnik gleda YouTube video, strimuje omiljenu emisiju ili sluša svoju plejlistu, zvuk će biti vrhunskog kvaliteta. 

Samsung je sklopio partnerstva sa servisima YouTube i Spotify kako bi još više različitog sadržaja bilo dostupno na Galaxy uređajima. Korisnici ovog tableta mogu da uživaju u YouTube video sadržaju bez reklama, da skidaju i gledaju video sadržaje offline, kao i da besplatno pristupe aplikacijama YouTube Music i YouTube Kids pomoću usluge YouTube Premium, tokom prva četiri mjeseca korištenja. Spotify je integrisan u Galaxy Tab S6 Lite interfejs kako bi korisnici lako mogli da pretražuju muziku i podkaste ili da podese omiljenu pjesmu kao zvuk alarma . Galaxy Tab S6 Lite ima i mogućnost bežičnog povezivanja na zvučni sistem 5 u domu korisnika, omogućujući puštanje muzike na drugim uređajima. 

Galaxy iskustvo u domu korisnika

Putem Samsung naloga na tabletu, korisnici mogu da primaju i šalju poruke, kao i da telefoniraju , čak i kada njihov telefon nije u blizini. Također, mogu da ostanu povezani sa svojim prijateljima i kolegama koristeći Google Duo video pozive na Galaxy Tab S6 Lite 7 . Pomoću poboljšanog Daily Board displeja mogu da kontrolišu muziku, gledaju kalendar ili vremensku prognozu, kao i da pišu podsjetnike i kratke poruke. Nove Bixby opcije poput Bixby Voice, Bixby Vision i Bixby Routines poboljšavaju opštu produktivnost i korisničko iskustvo. 

Galaxy Tab S6 Lite je uređaj koji može da koristi cijela porodica. Uz aplikaciju Samsung Kids korisnici mogu da ograniče dnevno vreme za igranje ili da postave restrikcije na odabranim aplikacijama, i na taj način sigurno uvedu djecu u digitalni svijet, uz niz uzbudljivih aplikacija za učenje i igre.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.