x

totalni haos

Subotićka je zbog ovog htjela da bježi: Zadrugarke je potkačile da je spavala s maminim dečkom i da se loše izoperisala!

Deniz Dejm je progovorila o sukobu sa Aleksandrom Subotić, a u sve se umiješala Irma Serjanić. Tri rijaliti učesnice opasno su se posvađale tokom emisije.

- Ona mi je rekla da sam transvestit, da pijem hormone, da sam j...čica i onda sam ja rekla da mi aristokrate možemo da izgledamo kao nešto između muškog i ženskog, da možemo da se j...mo kako želimo. Onda sam joj rekla da je seljanka, i stojim iza toga. Izgleda tako, da. Nas su upoređivali, ja ne vidim nikakvu sličnost. Uvreda mi je kada me upoređuju sa njom - rekla je Deniz.


- Pušten je neki klip gdje sam ja rekla da jedva čekam da vidim kako će ona izgledati kad joj se opuste fileri, ona se tu uvrijedila i počela da napada. Što se tiče nas dvije, ja samo nemam jabučicu. Što se tiče toga da li je transvestit, ona nije htjela da se izjasni, pa je rekla da je žensko. Rekla je da želi da ima odnose sa mojim ocem. Ona je došla ovdje na konto oca jedne naše rijaliti igračice. Poslije su je vodili razni ljudi, imala je odnose sa njima. Slika se za 3 dolara... Ona mene ne može da uvrijedi, ne znam šta bih joj rekla. To mi je rasprava na nekom dječijem nivou. Ja znam ko je ona. To je djevojka koja služi za večernje zabave, muškarci je izvode, to je laka djevojka za zabavu - govorila je Aleksandra.


- Rekla je više puta da sam pros..tutka, a ja to nisam. Ja sam samo rekla: "Da jesam, šta je problem?". Da jesam, išla bih u Švajcarsku i super zarađivala - odgovorila je Dejm.

- Ja mogu da tvrdim da su dva muškarca imala s..sualne odnose sa njom u karantinu. Ona je jeftina žena koja služi za or..janje. Prije toga su je 5 muškaraca vodila na bazen i opštili sa njom. 4 je došlo, a dvojica su imali odnose sa njom - poručila je Aleks.


- Ja sam ovdje upoznala ljude, šta ćeš raditi sa ljudima nego ići na večeru? Zar vi ne idete na ručak i večeru? - uzvratila je Dejm.

- Ja sam je ovdje prva hranila, ništa mi nije vratila zauzvrat. Ja sam se ovdje loše osjećala, a ona kad je vidjela da sam se loše osjećala, tražila je sukob, a ja sam se nalazila uvijek njoj. Meni je u početku bilo žao nje, nisam htjela da je vrijeđam. Juče mi je spominjala oca i muža, govorila da će da opšti sa njima i da ima veće organe od njih - istakla je Subotićeva.


- Šta ćeš ti da joj pričaš, bila si sa dečkom svoje majke? - skočila je Irma.

- Ti si opštila u isto vrijeme sa ocem i sa sinom... Ima li šta bolesnije od toga? - odgovorila je Subotićeva.

- Ti si podmećala trudnoću, optuživala Dalilu da ti si zbog nje izgubila dijete. Sa kim si bila trudna? Jesi li ispričala mužu da si sa Markom ab.rtirala? Sa Markom si ab.rtirala - rekla je Sejranićeva.


- Spavala si u isto vrijeme sa ocem i sinom. Tuži ti mene za to, a ja ću tebe za to što pričaš da sam spavala sa dečkom svoje majke. Molim majku da podnese tužbu protiv nje - govorila je Aleksandra.

- Ljubo, nemoj tako, podržavala si me kad si bila u svađi sa kćerkom. A reci, zašto si se sa mužem svađala? Muž joj je rekao da ako napravi još jedno sr.nje, da neće da je pusti u kuću - dodala je pjevačica.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.