x

Sumnja se da voditeljka ima koronu: Dušica Jakovljević hitno primljena u bolnicu!

Voditeljka Pinka završila u bolnici jer se osjećala jako loše i bila je malaksala, a ljekari su zbog upale pluća posumnjali i na koronavirus.

Jakovljevićeva se loše osjećala da su ljekari odlučili da je zadrže na Infektivnoj klinici i urade dodatne testove.

Kada smo je pozvali da nam potvrdi saznanja, Dušica nije željela da priča o svom zdravstvenom stanju.


– Ne želim da pričam o privatnom životu i svom zdravlju. Pričam samo o poslu – rekla je Dušica Jakovjević u izjavi za Blic.

Inače, Dušica je sinoć trebala voditi emisiju "Zadruga - pitanja novinara", ali se umjesto nje u emisiji pojavio Dragan Marinković Maca. 

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Da li ste žena koja traži plod maternice, želite čuti dječje glasove, ali više niste bili u stanju da se trudite, dr. Ajayi će pomoći da imate svoje dijete, bila sam suočena slična situacija kada muškarac svjedoči kako mu je veliki čarobnjak za čaroliju dr. Ajayi pomogao u povratku svoje voljene supruge kući kući nakon 9 mjeseci odvojenosti, ja pružam ruku dr. Ajayi objasnio mi je stanje, rekao mi je da više ne plačem i pripremio biljku piće za mene koje sam uzela i kad sam tri mjeseca ostala trudna sa blizanacima, sada sam ponosna majka. kontaktirajte dr. Ajayija, čarobnjaka za čaroliju u bilo kojoj životnoj situaciji, on je dobar čovjek i vjerujem da će vam pomoći da vratite mir u vaš dom. Viber ili WhatsApp: +2347084887094 ili Email: [email protected]