x

pala

Sunovrat Jadranke Barjaktarović: Nekada je bila kraljica beogradskih splavova, sada naplaćuje ulaz 2 eura!

Otkako je na političkom skupu u Podgorici pjevala nacionalističke stihove, Jadranki Barjaktarović karijera ide samo nizvodno. Ulaz u Srbiju joj je zabranjen, a i u regionu gotovo da uopšte više ne nastupa, pa je pjevačici ostalo da pjeva samo u rodnoj Crnoj Gori i to pošto-poto.

Na profilima Jadranke Barjaktarović vidi se da je sada aktivnija nego ranije po pitanju objava, ali 0ijretko kada dijeli atmosferu s nastupa. Postoji nekoliko klubova koji su nju tagovali i najavljivali njeno gostovanja, a iz koga se može vidjeti da je tamo pjevala za veoma mali honorar.


U jednom od njih je cijena ulaza za Jadrankinu tezgu bila svega dva eura. S obzirom na to da je riječ o manjem klubu, to znači da je Barjaktarovićeva to veče zaradila više nego skromnu svotu novca.

Drugi klub je takođe najavio njeno gostovanje, a ulaz je koštao pet eura. Kako je takođe u pitanju manja diskoteka, i tamo je Jadranka zaradila manju svotu novca, a kada je podijeli sa bendom, njoj ostane toliko da pokrije troškove puta.


Podsjetimo, Jadranka se pretprošlog ljeta našla u centru skandala, kada je na jednom političkom skupu u Podgorici pjevala stihove: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Nakon toga su brojne srpske televizijske stanice zabranile pjevačicu u svojim programima, a ubrzo potom joj je zabranjen ulazak u Srbiju, kao i u Republiku Srpsku. Kako je bila na meti cijelog regiona, u jeku skandala se oglasio i njen menadžer i rekao da su reakcije pretjerane.

- Ovo je otišlo predaleko, što je mnogo, mnogo je. Pretjerali su uopšte o čitavoj situaciji - rekao je on.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.