x

i on je zaražen

Suprug Marine Tucaković: Ne znam više ni da objasnim odakle joj snage...

Od kako se pojavila informacija da se zdravstveno stanje Marine Tucaković naglo pogoršalo usljed zaraze korona virusom, javnost je postala zabrinuta, a vijesti su se brzo smjenjivale.

Njen suprug Aleksandar Futa Radulović  je za Telegraf Jetset otkrio da je i on, nažalost, zaražen kovidom.

- Marina je dobro, mnogo bolje nego što je bila. Ja imam kovid, juče mi je stigao pozitivan rezultat tako da ne idem u bolnicu, ali sam na stalnoj vezi sa doktorima - ističe Futa na početku razgovora i otkriva kako je došlo do toga da se Marina zarazi korona virusom:


- Ne mogu da tvrdim gdje se tačno zarazila, ali mogu da kažem da je ovih dana išla na preglede, radiologiju, čak je i medicinska sestra koja je pazi zaražena. Rekli su nam da je hirurgija zatvorena zato što je virus ušao na odjeljenje i ko zna, mogla je i tamo - navodi kompozitor i dodaje da ga je pogoršanje Marininog zdravstvenog stanja zabrinulo:


- Uplašio sam se, naravno. Ali nove analize su ohrabrujuće. Srećom, korona u njenom slučaju nije progresivna i nadamo se da će tako ostati.

Uprkos svim nedaćama koji su ih snašli, Radulović otkriva da je njegova životna saputnica vedrog duha te da svakodnevno radi na novim tekstovima:


- Marina je prije hospitalizacije bila aktivna, radila je, pisala i stvarala i ne znam više ni da objasnim odakle joj snage i gdje crpi energiju - zaključio je Futa.

Podsjećanja radi, Marina Tucaković hospitalizovana je u utorak 14. septembra nakon što joj je potvrđena zaraza korona virusom. Njoj je ukazana pomoć u jednoj privatnoj klinici a nakon što joj se stanje pogoršalo Marina je prebačena u bolnicu "Dr Dragiša Mišović" gdje je priključena na respirator.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.