x

Supruga mu bila na reviji u Milanu: Izet Hajrović u karantinu zbog koronavirusa!

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Izet Hajrović i njegov saigrač iz Dinama Mario Gavranović danas su završili u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu, saznaje Index.hr.

Naime, Hajrovićeva supruga Lejla bila je na modnoj reviji u Italiji, zemlji s najviše zaraženih od smrtonosnog virusa. Iz Milana se vratila jučer.

Gavranović je u Klinici završio jer se posljednjih dana družio s Hajrovićem. Budući da dvojica Dinamovih nogometaša ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, pušteni su kući.


"Po saznanju kako je supruga jednog od igrača prve ekipe Dinamo tokom vikenda boravila u Milanu u Italiji, liječnička služba preventivno je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu Fran Mihaljević. S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, trenutno nisu provedena nikakva testiranja već su osobe upućene u kućnu karantenu čije trajanje ovisi o nadzoru i procjeni epidemiologa. Svim igračima upućena je preporuka izbjegavanja i odgode putovanja u pokrajine zahvaćene virusom", objavio je Dinamo nakon Indexovog upita.

Podsjetimo, nogometne utakmice u Italiji su proteklog vikenda odgođene zbog širenja zaraze, a prvenstvo će vjerovatno biti nastavljeno bez gledatelja.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Index.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.