x

dok se on ne odvaja od tare

Supruga Nenada Aleksića Ša prvi put progovorila otkako je ušao u Zadrugu!

Reper Nenad Aleksić Ša i Tara Simov u posljednjih nekoliko nedjelja su sve prisniji, a to bi moglo da utiče na njegov brak sa suprugom Ivanom.

Iako Ša tvrdi da među njima nema ništa više od prijateljstva, snimci na kojima je ljubi i leži sa njom u krevetu govore više od riječi. Reperova partnerka Ivana ne želi da daje izjave za medije, dok njegova bliska drugarica i pjevačica Višnja Petrović to potvrđuje.

"Nenad ima tu lošu sreću da u rijalitiju pokazuje više svoje loše strane nego dobre i nije svjestan kako to izgleda napolju. Tako je bilo i prošli put. Jednostavno ima loše procjene. Napolju je jedna vedra i nasmijana osoba, dok je u kući drugačije", smatra pjevačica koja između njega i Tare vidi samo prijateljstvo.


"Sa njegove strane vidim čisto prijateljstvo, ali isto tako smatram da treba da bude mnogo jasniji da ne bi dolazilo do sumnje da između njih ima nešto više od prijateljstva", poručuje Petrovićeva koja konstatuje da Tara i Nenad jesu bliski.


"Njih dvoje jesu bliski i to se vidi. Ono što ja smatram ispravnim je da on treba da se postavi kao neko ko je nedodirljiv iz razloga što on nije slobodan muškarac. Njegova dužnost po mom mišljenju je da jasno svim ženama u kući stavi do znanja da je Ivana broj jedan za njega. Poznajući Ša, znam da mu je uvijek više prijalo žensko nego muško društvo, pa me zato i ne čudi druženje i bliskost sa ženama", govori Višnja, dok na pitanje kako bi ga Ivana posavjetovala da može, odgovara:


"Ona mu je žena, nije mu mama. Ni ja mu nisam mama (smijeh). Nas dvoje se ne slažemo u mnogo stvari iako smo prijatelji, šta god bih mu rekla on bi rekao da nisam u pravu jer je jako tvrdoglav i tako sve u krug dok ne udari glavom u zid", zaključuje Višnja.


Ivana nije željela da komentariše za medije Nenadovo ponašanje.

"Dogovor je da ne dajem izjave tokom trajanja rijalitija. Kada Ša napusti Bijelu kuću, biću rada da pričam o svemu. Imala sam problema sa štitnom žlijezdom i ne želim da sebi stvaram dodatni stres i pritisak izjavama", poručuje Ivana.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.