x

u prnjavoru

Supružnici iskočili iz voza na relaciji Doboj - Banjaluka jer su promašili stanicu!

PRNJAVOR - Žena iz Srbije lakše je povrijeđena kada je u mjestu Peulići iskočila iz voza, što je prethodno učinio i njen suprug, nakon što su, vozeći se na željezničkoj liniji Doboj - Banjaluka, shvatili da su promašili stanicu u Vijačanima, gdje su trebali da izađu.

"U pitanju je srednjovječni bračni par iz Srbije. Prvo je iz voza, dok je kretao sa stanice u Peulićima, iskočio muž, koji je prošao bez povreda, a potom je rekao i ženi da to uradi. Kondukter je pokušao da ih spriječi, ali nije uspio. Njihov potez bio je nezreo, ali i opasan", kaže izvor "Nezavisnih novina".


I iz "Željeznica Republike Srpske" su potvrdili da su supružnici trebali da izađu u mjestu Vijačani, te da su se na iskakanje iz voza odlučili kada su shvatili da su promašili stanicu.

"U trenutku kada je voz kretao iz Peulića prvo je iskočio muškarac koji je pozvao suprugu da požuri. Ona je skočila i uganula nogu", rekli su u "Željeznicama Republike Srpske".


Žena je prevezena vozilom Hitne pomoći u bolnicu gdje joj ukazana pomoć. Nezvanično saznajemo da su supružnici priznali u policiji da su sami iskočili iz voza i da se kaju zbog toga. Dodali su da su očekivali da neće biti nekih posljedica jer je voz išao sporije, pišu Nezavisne.

.

.

.

.

.

Izvor: nezavisne

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.