x

Suzana priznala da joj se sviđa Milica, Filip Đukić u šoku: Raspravljam se sa djevojkom zbog djevojke!

Suzana Ćubela je javno priznala da joj prija društvo Milice Kemez i da joj se dopada, ali da je primorana da se udalji od nje jer je ona otpočela vezu sa Filipom Đukićem i da joj to smeta.  

Tokom emsije "Pitanja novinara" Ivan Gajić je otkrio da mu je Kemezova ranije priznala da gaji osjećanja prema Đukiću.

- Ja sam razgovarao sa Milicom kod bazena i ona mi je priznala da osjeća neko peckanje u stomaku, ali pričali smo o njenom odnosu sa Filipom i rekla je da jedini razlog zbog kojeg ne može da ima nešto sa njim jer ima neraščišćen odnos sa dečkom. Ja sam nju gurao kod Filipa, Filipa kod nje. Sinoć se desio prvi poljubac. Nije mi to djelovao kao bijeg od Suzane, već kao da se njoj zapravo sviđa Filip - ispričao je Ivan Gajić.


- Mi ne možemo da imamo neki prijateljski odnos. Ja ću se povući iz cijele priče i ne želim da se miješam u to - rekla je Suzana Ćubela.

- Meni se nije desilo da se raspravljam sa djevojkom zbog devojke. Cijela situacija mi je idiotska. Suzana je mene prva počela da izbjegava - objasnio je Filip. 

- Ja ću da kažem da sam imala super odnos sa Milicom. Nije mi rekla da joj se Filip sviđa, a rekla je da mi je drugarica. Trebalo je da mi kaže, ona mi se sviđa kao osoba. Samo sam joj rekla da joj priča takva ne treba, iz ugla da je mogla da sačeka. Ne prilazim Filipu jer nas je ona stavila u neprijatnu poziciju. Vrijeme će pokazati o čemu se tu radi. Shvatila sam da je ona odmah otišla kod Filipa nakon što sam ja rekla da mi se sviđa i eto. Možemo da budemo prijatelji, to je to - govorila je Suzana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.