x

TOPI SRCA

Sve je raznježila: Izabel Kovačić objavila je divan video svog sinčića s Lukom Modrićem

Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića s kojim ima sinčića Ivana koji je nedavno proslavio dvije godine, na svom je Instagram profilu objavila simpatičan video koji je sve raznježio


Nakon pobjede nad Brazilom Mateu Kovačić u zagrljaj je potrčao sin Ivan od kojeg se nogometaš nije odvajao ni dok je slavio pobjedu na travnjaku sa svojim suigračima.

Maleni Ivan cijelo je vrijeme u ruci držao zelenu četkicu za zube, a od koje se nije odvajao ni na prethodnoj utakmici.

Fotografije simpatičnog dječaka obišle su svijet, a sad je zgodna Izabel, po mnogima jedna od najljepših domaćih wagsica, na svom Instagram Storyju objavila još jednu divnu snimku na koju je teško ostati ravnodušan.


Na toj fotografiji, razdragani Luka Modrić, kapetan Vatrenih nakon važne pobjede nad Brazilom i prolaska u polufinaleljubi malenog Ivana, kojeg u naručju drži njegov tata Mateo Kovačić.

Inače, Luka Modrić i Mateo Kovačić nisu samo kolege iz reprezentacije već i vrlo bliski prijatelji, a kapetan hrvatske reprezentacije je krsni kum malenom Ivanu.

Lukina supruga Vanja i Izabel također su niz godina vrlo dobre prijateljice.

Ekonomistica i poduzetnica Izabel i Mateo Kovačić u braku su od 2017. godine, a kao kruna njihove ljubavi u listopadu 2020. na svijet je stigao Ivan.


Izvor: Tportal.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.