x

Sve o novom dečku Ane Nikolić: Bio je najbolji drug Filipa Kapisode! Biznismen je opčinjen pjevačicom i to ne može da sakrije!

Novi dečko Ane Nikolić, Boško Bukvić nije samo bivši momak Rade Radenović. Kako Kurir saznaje, ovaj biznismen bio je najbolji prijatelj pokojnog Filipa Kapisode, koji je prije deset godina ubio svoju djevojku Kseniju Pajčin, a zatim i sebe.

Pjevačicin izabranik iza sebe ima brak i sina, vezu s Radom Radenović, ali i prijateljstvo s manekenom koji je prije 10 godina ubio Kseniju Pajčin pa sebe.

Boško je rodom s Cetinja, bavio se rukometom, a već godinama živi i radi u Beogradu i bavi se manjim biznisom. Interesantno je i to da, poput Ane, i Boško iza sebe ima jedan brak i dijete. On se prije nekoliko godina razveo od supruge Natalije, s kojom je dobio sina.


"Boško je pristojan čovjek. Opčinjen je Anom i uživa u njenom društvu. Naravno da mu ne smeta što ona ima kćerku s drugim čovjekom, što je razvedena, jer je i on u istoj situaciji. Bio je oženjen Natalijom, s kojom se dugo zabavljao, a prije nekoliko godina dobili su i sina. Boško i žena nisu neko vrijeme funkcionisali, pa su odlučili da se razvedu, mirno i bez skandala", kaže izvor blizak biznismenu i dodaje da ni Ani ni najmanje ne smeta njegova prošlost.

Ipak, ono što je jednako interesantno jeste to što je Bukvić bio najbolji prijatelj s Filipom Kapisodom. Kada se dogodilo ubistvo i samoubistvo, on je bio šokiran. Tada se prvi i jedini put oglasio u medijima.


"Za tragediju sam saznao na treningu, odmah sam pozvao Filipa, ali on je već bio isključen. Posljednji put smo sjedili zajedno pet-šest dana prije tragedije, zezali smo se u stanu zajedničkog druga. Pričao je o provodima i planovima da otvori kafić u rodnom mjestu. Posljednji put smo se čuli noć prije tragedije. Zvao me je u jedan sat poslije ponoći, rekao da za nekoliko dana dolazi na Cetinje i da se više neće vraćati u Beograd. I danas mi ta rečenica odzvanja u glavi - zaista se vratio i više mu nema povratka nigdje", rekao je on tada i pričao o odnosu Filipa i Ksenije.


"Kseniju sam upoznao u kafiću, bila je lijepa, atraktivna, zgodna, i to je Filipu prijalo. Ali mislim da nije bio zaljubljen. Da ju je doživljavao kao svoju djevojku, sigurno bi meni, kao drugu, to rekao. Nikad je nije spominjao. Dešavalo se da ga zove na telefon nekoliko puta, a on ju je kulirao i nije je shvatao ozbiljno", rekao je tada on.

Boško se od tada više nikad nije pojavio u medijima, čak i kad je bio s Radom Radenović. Ali vezu sa Anom, koju je podržao u procesu mršavljenja, ne može da sakrije. Naročito poslije njihovog zajedničkog odmora na Tajlandu, gdje su bili nedavno.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.