x

sonja mu pravila scene

Svi pričaju u ljubavnoj aferi Ace Lukasa i Ane Sević: Sada se oglasio i Darko Lazić!

Pjevač Aca Lukas u svojoj knjizi "Ovo sam ja" iznio je brojne pikanterije iz života, pa tako i iz braka sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović.

Kako je naveo, ona ga je prije nekoliko godina optužila da ju je prevario s jednom pjevačicom, a navodno je u pitanju Ana Sević. Ovim povodom sada se oglasio i Anin bivši muž, pjevač Darko Lazić.

- Auu, čuli ste za to? Na tu temu baš ništa neću da komentarišem - kratko je poručio šokirani Lazić.

Podsjetimo, Lukas je opisao do detalja i kako su izgledale njegove i Sonjine svađe.


- Počinju svađe. Strašne. Oboje smo, naravno, griješili, ali nismo priznavali svoje greške. Kroz svađu sam shvatio da je počeo da se vraća stari Aca, koji govori ono što misli i radi ono što hoće. A pošto je to bilo zabranjeno, počeo sam da dolazim kući pijan, dekintiran, dr.giran. Aca u najgorem izdanju! I sve je polako počelo da gubi smisao. Nabrajala je u svađi šta sam sve ja. Naše svađe su bile užasne. I to svađe pred djecom. Od dranja nam izlete žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvatamo svoj dio krivice. Užasne rečenice. Volim je, a vrijeđam je. Kad sam htio da krenem, ona mi se unijela u lice. „Da nećeš da me udariš!“ A pogan jezik čak i za razjarenu ženu - napisao je Lukas i dodao da je tada priznao nepostojeću krivicu za porodično nasilje i dobio godinu i po dana, uslovno na tri godine.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.