x

tvrdi da nije zbog para s njim

Svi u Peci vide samo pare! Aleksandra Subotić priznala zašto je mužu oprostila prevaru: Sama sam se borila i pobijedila!

Aleksandra Subotić, nekadašnja učesnica "Zadruge" i "Parova", oglasila se povodom negativnih komentara koje dobija na društvenim mrežama nakon što je nevjenčanom suprugu Peci Raspopoviću, sa kojim ima sina Jovana, oprostila prevaru sa Majom Marinković.

Po svemu sudeći, Aleksandra Subotić je u šoku zbog poruka koje nedjeljama dolaze do nje.

- Sjedim svojoj kući, djeca mi odmaraju i čitam ove komentare i žao mi je. Ljudi bruje o novcu, a ja kažem ljubav i porodica - započela je Aleksandra izlaganje na društvenim mrežama.


- Za mene je porodica na prvom mjestu! Ja sam se borila i izborila da svoju sačuvam... Treba li da se stidim nečega? - pita se ona.

- Vi u mom mužu vidite novac, a ja ljubav i oca svog djeteta, želim da moja djeca odrastaju uz oca i da moja porodica ostane na okupu... Ja nemam čega da se stidim, ništa ružno nisam uradila, nikog nisam izdala ili povrijedila - samo sam se borila i pobijedila. I ne stidim se - ponosim se sobom - jer ja sam jedna jaka žena! - poručila je potom Subotićeva.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.