x

nakon lažiranja smrti

Ta Matea ga je puno koštala! Osmakčićev otac ponovo šokira: Ovako govori o djevojci za koju se pričalo da su joj nanijeli zlo!

Nakon što je Marko Osmakčić na morbidan način napustio "Zadrugu", kada je njegova porodica lažirala smrt njegovog oca, Franja, u medijima se danonoćno spekulisalo da ovo nije prvi put da je porodica Osmakčić počinila stravična djela.

Naime, u više navrata se uz prezime ove kontroverzne porodice spominje ime Matee L, koja je prvi put spomenuta nakon što je saznato da je Viktorija Mitrović trudna, a Marko je u rijalitiju sopstvenog oca nazvao monstrumom i uporedio ga s nacističkim vođom Hitlerom, te je apelovao na njega da "ponovi postupak" kao sa Mateom L. iz Zagreba.


Kako se u medijima pisalo, pomenuta Matea je zatrudnila jako mlada sa Markom, ipak htjela da zadrži bebu, ali je porodica na sve načine vršila pritisak na nju, prijetili joj i ucjenjivali kako bi podbacila i ab.rtirala. Kasnije se došlo do informacija da je Franjo Osmakčić navodno organizovao batine djevojci koja je tada već bila u poodmakloj trudnoći. Pošto je Matea ušla u osmi mjesec, ab.rtus nije bio zakonski dozvoljen, pa se on odlučio na drastičniju mjeru i natjerao je da pobaci na nasilan način - batinama, pišu mediji.


Sada se na internetu pojavila izjava Markovog oca, koji je spomenuo dotičnu Mateu L. iz Zagreba i otkrio bizarne detalje njihovog odnosa.

- Matea Lovrić, živjela je u Prečkom, u Zagrebu. Bila je dvije godine starija od Marka. Marko se bio zaljubio u nju. A ta Mateja ga je samo na drugačiji način rastrzavala. Da se borila za Marka, vjerovatno bi se izborila, tj. da ga je istinski voljela kao i Marko nju, sad bi bili srećni u braku. Ja sam bio za sve samo da mi Marko bude legenda u tenisu. Puno mu je kumovala u neuspjehu u tenisu, puno ga je koštala... - stoji u objavi Osmakčićevog oca, Franja.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.