x

emotivno

Tanja Savić dobila poruku od sinova za Uskrs i rasplakala sve: Pokazala šta joj je stiglo iz Australije, ovo sigurno nije očekivala!

Pjevačica Tanja Savić proslavila je Uskrs u rodnom Smederevu, ali bez sinova Maksima i Đorđa koji su i dalje u Australiji.

Naime, Tanja se godinu dana bori za starateljstvo nad djecom, te je nerijetko isticala koliko joj teško dok čeka susret sa njima.

Ipak, sada se pohvalila porukom koja joj je juče uljepšala praznik. Savićeva je na Instagramu podijelila poruku koju je dobila od sinova i raznježila je sve pratioce.

"Ti si najbolja mama", napisano je u poruci. 


"Meni je ovo ispunilo srce danas. Neka vas sve dragi Gospod čuva. Volite se ljudi jer mržnja nije od Boga. Hristos Voskrese. Sretan Uskrs", istakla je Tanja, dok su se komentari samo nizali.

"Mamini divni dječaci", "Majka je uvijek jedna i jedina i želim ti da ih uskoro obojicu zagrliš", "Djeca i njihova iskrena duša", "Ovo je jedino važno".

Inače, ova poruka je sigurno iznenadila i Tanju s obzirom da je prije nekoliko meseci ispričala da su se u jednom trenutku sinovi okrenuli protiv nje.


"Rekao je djeci: Mama je uzela vaše pasoše, ona hoće da vi umrete od korone u Srbiji. Eto, vidite kakva je vaša majka". I onda su djeca bukvalno krenula da me pesniče, udaraju... Oba sina moja, vikali su da me mrze", rekla je ona.

Podsjetimo, Tanjine sinove je njen bivši suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju prije više od godinu dana, navodno bez njenog znanja. Tada je počela pjevačicuna agonija kroz koju i dalje prolazi. 

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.